jueves, 15 de enero de 2015

Primera Guerra Mundial

Abans de tot vull desitjar-vos un bon any a tots i que el millor del vostre 2014 sigui el millor d'aquest 2015.

Al segon trimestre em començat amb força i estudiant la Primera Guerra Mundial. Per tal de poder entendre millor el tema em fet un parell d'activitats força entretingudes i originals.
La primera era un joc online on simulaves que erets el Kàiser Alemany. Havies d'anar llegint diferents textos on et plantejaven una situació i tu havies de respondre com actuaries. Hi havia dues puntuacions, una d'elles era el tant per cent de possibilitats que tenies de ser com el Kàiser. És a dir, depèn de la teva resposta la puntuació pujava o baixava i hauries sigut partidari com ell o no.

La segona activitat era un còmic amb angles on teníem que explicar cada vinyeta. Teníem que anar descobrint els conflictes que hi havia entre els països, els enfrontaments que hi va haver, les victòries i també les derrotes, etc.
En algun moment potser era necessari utilitzar el traductor, ja que podies trobar alguna expressió o paraula complicada i difícil d'entendre. 
Les dues activitats m'han agradat força, però a triar em quedo amb el joc online del Kaiser, ja que em va semblar més divertit i curiós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario