miércoles, 25 de febrero de 2015

Revolució Russa

Fa temps que no em passo per aquí així que ja va sent hora d'actualitzar el blog!
L'entrada d'avui tracta sobre la Revolució Russa, que és el que em estat treballant últimament a classe.
Quan vam començar el tema pensava que no m'agradaria, ja que m'imaginava a mi escrivint apunts com una bala mentre la professora ens anava explicant les causes, les conseqüències, les revolucions, els canvis...
Però em vaig sentir alleujada al saber que ho treballaríem mirant una pel·lícula d'una granja d'animals on el tema principal era la Revolució Russa. Si, heu llegit bé, a mi també em va sorprendre... Una granja d'animals! Però encara és més sorprenent que gràcies a la pel·lícula ho entès millor del que pensava, a diferència que amb teoria i tot apunts (ja que es fa més pesat i avorrit).
En acabar la pel·lícula vam fer un seguit de preguntes per comprovar si realment vam comprendre la revolució (personalment penso que si o hem aconseguit entendre) i per últim la valoració. Això últim pot ser el que em va resultar més complicat, ja sigui perquè has de treure conclusions o perquè has d'explicar amb les teves paraules tot allò que has apres... Però podria haver estat pitjor per ser la primera vegada. En definitiva, mai subestimeu una pel·lícula de "dibuixos", pots aprendre més del que et penses!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario