domingo, 31 de enero de 2016

Alfons XIII i la situació actual.

Hola de nou!!
Aquesta setmana l'activitat tracta d'analitzar i dir el que entenc de la següent frase:
Les eleccions a Espanya han portat a una situació d'immobilitat dels dos principals partits. El rei sobre el qual planeja el record del que va fer Alfons XIII no vol precipitar-se ni evidenciar la seva posició.

Bé, la veritat és que un principi no entenia el significat de la frase, es a dir, el perquè. Degut a això he intentat investigar una mica via internet i després de llegir algunes pàgines he arribat a una conclusió. Això si, si és correcta o no, ja no ho se...jajaja

La meva conclusió és que el rei no es vol posicionar a cap "bàndol" abans de temps, ja que això li podria generar algun "problema" i/o comportar algun tipus de conseqüència. En què em baso? Bé, com diu la frase no ho fa perquè és una situació similar a la d' Alfons XIII. Aquest quan era rei va votar a un partit "contrincant" al de Primo de Rivera i ho va dir abans de què tinguessin lloc les eleccions. Es va avançar i evidenciar abans de temps, la qual cosa li va poder portar conseqüències. 
Seguidament va sortir elegit i vencedor Primo de Rivera i és per això que va perillar la seva posició com a rei, ja que havia guanyat les eleccions a qui ell no va donar suport. 


És aquest el motiu per al qual el rei no posicionar-se, perquè prefereix evitar que passi el mateix amb ell. 

I aquesta és la meva conclusió. Apa, a reveure!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario