domingo, 24 de enero de 2016

Ei, que he tornat!!

Hola de nou!!!! Com bé s'ha pogut veure fa molt temps que no realitzo cap entrada al blog i precisament per això estic aquí. Aquest any, estic a segon de batxillerat i això comporta canvis, pors, inquietuds, nervis..El perquè? Jo crec que és perquè és l'etapa on sortim de l'ou i ens toca volar i ser responsables de nosaltres mateixos. Ja som "adults" i bé hem d'entendre i saber com funciona el món en què vivim. I per a saber això és imprescindible saber el que ha passat en la historia, saber quins fets han hagut per a què les coses siguin com siguin actualment, etc. I aquest crec jo que és el motiu per el qual seguirem amb l'activitat i a poc a poc aniré escrivint sobre el que fem a classe. 
Realment no només serveix per explicar la lliçó que hem fet, sinó que també és positiu en la manera de parlar i/o escriure, expressa'ns cada cop millor, saber resumir...

De moment no puc dir gran cosa més, només que aquest any podrà resultar més complicat depenent de la lliçó però que no per això deixaré d'actualitzar el meu blog... Mai se sap qui pot parar-se'l a llegir i voler aprendre ni que tan sols sigui una mica, o compartir o debatre la meva idea i opinió sobre les coses.
Au siau, a reveure!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario