miércoles, 30 de marzo de 2016

Conferència de Payne sobre Franco.

Hola, ja torno a ser aquí!! Fa res s'ha acabat la setmana santa i ara toca fer l'ultim esforç, ja que estem casi a finals de curs!
Bé, avui l'entrada tracta sobre la meva opinió respecte a la conferència on l'historiador Payne va voler donar a conèixer idees i opinions seves sobre el cop d'estat de Franco.
Opina que les esquerres van estar els principals culpables que esclates la guerra civil. Diu que la societat estava en un punt "caòtic" (caos) i que això va comportar a una certa revolució en la població. Darrerament diu que Franco va ser prudent i professional, ja que el seu objectiu era acabar amb aquesta revolució i recuperar i millorar la situació d'Espanya.
Jo, opino que es lliure de pensar el que vulgui, com tota persona en aquest món. Però opino també que s'arrisca molt a l'hora de parlar d'aquest tema, ja que culpa directament a un "grup" de persones. Crec que no és neutral i potser es deixa portar pels seus ideals polítics. Dubto que trobi bé tot el que engloba el franquisme, és a dir, fets que van haver, conseqüències que va comportar, etc.
Definitivament crec que no ho vol veure des de cap altra perspectiva, només la seva.

I fins aquí la meva entrada. Ens veiem aviat:)

No hay comentarios:

Publicar un comentario