miércoles, 4 de mayo de 2016

ÚLTIMA ENTRADA, A REVEURE!!

Hola a tots!! Ja torno a ser aquí, però avui es l'ultima entrada que faig en el meu blog. S'acaba el curs i ja estem a l'últim tema. Avui parlaré sobre dues coses. Quan considero que es dona per finalitzada la transició i que opino de la democràcia actual d'Espanya? Bé, aquí anem!!
La transició espanyola va tenir lloc quan Espanya va deixar enrere el regim dictatorial i va passar a regir-se per una Constitució que instaurava un estat democràtic.
La pregunta es quan acaba aquesta transició, hi ha moltes versions però jo crec que finalitza quan el PSOE guanyava les eleccions per segona vegada amb Felipe González com a líder.
A partir de llavors Espanya va estar molts anys amb governs socialistes i això va posar fi al període de la transició.
L'ultima pregunta que m'he de qüestionar és la meva opinió sobre la democràcia d'Espanya actualment. Personalment opino que deixa molt a desitjar, crec que ens manipulen a tots. Recentment vam votar i a aquestes altures encara han estat incapaços d'arribar a un acord entre els partits elegits.
També crec que són tots uns corruptes, que només els importa el capital mentre que la societat, el poble, la gent, som el que menys importància tenim. Ens volen fer creure que estan on estan pel nostre bé, per ajudar a la societat però realment crec que es preocupen més per quants diners tenen en el seu compte bancari.
És evident que la corrupció sempre ocupara un lloc important en aquest món, és el que  el poder, cada vegada vols més.

aquí, estimats lectors s'acaba el meu blog. Aquesta ha estat la meva última entrada. Sincerament he de reconèixer que tot i que moltes vegades m'ha resultat més o menys difícil trobo que és una molt bona activitat. No només per compartir la meva opinió en diferents temes d'història sinó també per aprendre i practicar a redactar millor, a expressa'm de millor forma escrivint.
Ha estat un plaer, qui sap... Pot ser algun dia torno a passa'm per aquí a explicar algun esdeveniment o fet històric que em desperti interès o inquietud dins meu!!


A reveure, gràcies!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario